لوگو دکتر تفت
کلینیک گلشید به کلینیک دکتر تفت تغییر نام یافت❤️
اکسیژن تراپی در فیشیال

اکسیژن تراپی در فیشیال چیست؟

یکی از به روز‌ترین روش‌های درمانی ایجاد شده که با زیبایی و سلامت پوست رابطه مستقیم دارد “اکسیژن تراپی” می‌باشد. این شیوه درمانی که بین هنرمندان و افراد مشهور طرفداران زیادی دارد با هدف کاهش چین و چروک، بهبود گردش خون و کمک به کلاژن سازی در پوست سبب ظاهری جوان‌تر می‌گردد. افرادی که به انجام اکسیژن تراپی علاقمند هستند، اغلب با پرسش‎‌هایی مثل اینکه آیا واقعا این روش درمانی مؤثر است؟ نحوه عملکرد آن به چه شکل است و مزایا و عوارض احتمالی آن و… رو به رو هستند. در این مطلب ما سعی می‌کنیم شما را بیشتر با اکسیژن تراپی و فشیال آشنا کنیم.

فیشیال پوست با اکسیژن چیست؟

فیشیال پوست با اکسیژن چیست

اکسیژن تراپی یک روشی است که معمولاً در کلینیک‌‎های زیبایی و مراکز ماساژ به کمک مشاور زیبایی انجام می‌گردد. با توجه به اینکه در این پروسه هیچ ماده‌ای در پوست تزریق نمی‌شود و از هیچ ماده شیمیایی نیز استفاده نمی‌شود، یک عمل پزشکی محسوب نمی‌شود. در روش اکسیژن تراپی، لایه‌برداری پوست صورت انجام گرفته و چین و چروک آن کاهش می‌یابد، در این صورت، پوست جوان می‌شود. لک‌هایی که به کمک نور آفتاب و یا حاملگی هم روی پوست ایجاد می‌شوند، به کمک این روش درمانی قابل ‌درمان هستند.

مراحل پاکسازی و جوانسازی پوست به کمک اکسیژن‌ تراپی

اولین مرحله در اکسیژن تراپی صورت، تخلیه‌ی پوست از اجرام جذب شده توسط آلاینده‌های محیطی و رادیکال‌های آزاد می‌باشد. بعد از تخلیه اجرامی که در بافت پوست وجود دارد، سرمی که از مواد دارویی و مغذی تشکیل شده است به لایه‌های درونی پوست صورت تزریق می‌شود تا بازده فرآیند احیاسازی پوست به کمک اکسیژن تراپی صورت را به حداکثر مقدار خود برساند.

در مرحله بعدی اکسیژن تراپی صورت، بعد از پاکسازی پوست، میزان اکسیژن پوست تنظیم می‌شود. این کار به کمک لوله‌ای که اکسیژن فشار قوی را به بافت پوست می‌رساند، انجام می‌گردد. تنظیم میزان اکسیژن پوست صورت برای افرادی که از عارضه‌های پوستی اذیت می‌کشند و این عارضه‌ها سبب تغییر رنگ پوست آن‌ها شده است، بسیار موثر خواهد بود.

در مرحله آخر با استفاده از سرم‌های تقویتی و مکمل‌های لازم، اقدامات لازم برای افزایش سلامت و استحکام بافت پوست صورت انجام می‌گیرد.

ترکیبات به کار رفته در اکسیژن تراپی

  • هیالورونیک اسید
  • آنتی اکسیدانت‌ها
  • ترکیبات گیاهی
  • ویتامین‌ها
  • هورمون‌های پپتاید
  • ترکیبات شفاف‌کننده پوست
  • ترکیبات کاهش دهنده حساسیت نسبت به مواد تزریقی

فواید فیشیال پوست با اکسیژن تراپی

تحقیقات در رابطه با اثربخشی فیشیال با اکسیژن ترکیبی می‌باشد. به این شکل که اکثر مردم گزارش می‌دهند که پوست آن‌ها پس از انجام آن سالم و روشن‌تر دیده می‌شود و تصاویر هم تفاوت‌ها نیز قبل و بعد از این کار را تأیید می‌نمایند.

 اکسیژن تراپی پوست با فیشیال مزایای زیادی برای صورت دارد که عبارتند از:

فواید فیشیال پوست با اکسیژن تراپی
  • افزایش درخشش پوست

بعضی از افراد اعتقاد دارند که مزیت اصلی فیشیال اکسیژن این می‌باشد که به منافذ اجازه می‌دهد اسید هیالورونیک و مواد اثر بخش سرم‌ها را آسان‌تر جذب نمایند. با توجه به اینکه چه سرمی به کار می‌رود، فواید آن متفاوت خواهد بود.

  • پوست هیدراته شده

می‌توانید به میله اکسیژن مثل شلنگ کوچکی فکر کنید که مواد موثر را به پوست انتقال می‌دهد. بعد از انجام فیشیال پوست شما احتمالاً هیدراته به نظر خواهید رسید، به ویژه اگر اسید هیالورونیک یکی از مواد به کار رفته باشد.

  • رنگ پوست یکدست‌تر می‌شود.

فشیال‌‌های اکسیژنی مقدار زیادی ویتامین یا مواد گیاهی را به پوست می‌رسانند که قادر است سبب پوستی روشن و درخشان گردد.

  • کاهش خطوط ریز

فیشیال‌های اکسیژن به بهبود گردش خون در صورت کمک می‌نمایند، و این امر می‌تواند سبب روشن و کشیده به نظر رسیدن پوست شود.

  • درمان آکنه

اکسیژن جهت تسریع بهبود زخم موثر شناخته شده است و هم‌چنین امکان دارد بتواند باکتری‌های ویژه‌ای را از بین ببرد. به همین علت است که مکان‌هایی با سطح اکسیژن کم، مثل هواپیما، قادر هستند موجب مشکلات پوستی شوند. به این علت‌ها، فیشیال با اکسیژن امکان دارد به آرام کردن آکنه و کشتن باکتری مولد آکنه که موجب بروز انواع خاصی از آکنه می‌گردد، کمک نماید و به این طریق موجب درمان آکنه شود.

سایر مزایای فیشیال صورت با اکسیژن تراپی شامل موارد زیر می‌باشند:

  • بالا رفتن کلاژن سازی پوست
  • سم زدایی پوست صورت به کمک اکسیژن تراپی
  • بالا رفتت سرعت تولید سلول‌های جدید در پوست
  • افزايش آب‌رسانی به پوست
  • به وجود آوردن ظاهر درخشان در پوست صورت
  • درمان پوست‌های خشک

عوارض اکسیژن تراپی

 مثل هر روش درمانی این روش نیز دارای عوارض جانبی می‌باشد این عوارض شامل موارد زیر می‌باشند:

  • قرمزی موقت پوست

در صورتی که پوست شما حساس باشد، امکان دارد دچار کمی قرمزی شود. این قرمزی به خاطر تماس با اکسیژن و سرم درمانی ایجاد می‌شود. نگران این عارضه نباشید، زیرا بعد از چند ساعت برطرف می‌گردد.

  • تورم صورت

بعضی وقت‌ها این تکنیک موجب ایجاد التهاب می‌گردد. این التهاب و تورم جزئی به خاطر انفجار و فشار ناگهانی اکسیژن روی صورت به وجود می‌آید. پس اگر بعد از اکسیژن تراپی چند ساعتی پوستتان متورم و حجیم دیده شود نگران نباشید. این حالت بعد از مدت کوتاهی رفع می‌گردد.

  • واکنش آلرژیک به سرم

اگر قبلا از روش‌های جوانسازی استفاده کردید و تجربه مصرف سرم‌های جوانسازی را دارید و به حساسیت پوستی دچار شدید، حتما این موضوع را با متخصص در جریان بگذارید. بعد از جوانسازی و اکسیژن تراپی با سرم‌های درمانی در صورتی که دچار قرمزی طولانی مدت، درد شدید، تورم و خارش شدید توصیه می‌شود از سرم‌های درمانی حساسیت زا استفاده نکنید.

هزینه اکسیژن تراپی

با توجه به نیاز متقاضی به یک یا چند جلسه اکسیژن تراپی نیاز است. این تعداد جلسات در هزینه نهایی اکسیژن تراپی تاثیر می‌گذارد.

سایر عوامل تاثیرگذار در هزینه اکسیژن تراپی شامل موارد زیر می‌باشند:

  • مهارت و تبحر و سابقه کاری درمانگر

 هر چه میزان مهارت و تجربه درمانگر افزایش یابد مسلما هزینه اکسیژن تراپی نیز بیشتر خواهد بود.

  • مدت زمان فیشیال با اکسیژن تراپی

مدت زمان فیشیال برای مراجعه کننده که قادر است متغیر باشد نیز در هزینه این نوع روش درمانی تاثیر می‌گذارد.

  • برند و کیفیت مواد به کار رفته در اکسیژن تراپی

در واقع بخش اصلی قیمت فیشیال با اکسیژن‌ تراپی به مواد مورد استفاده در آن بستگی دارد.

سوالات درمورد اکسیژن تراپی:

اکسیژن تراپی پوست چقدر زمان می‌برد؟

مدت زمان هر جلسه درمان به دستگاهی که استفاده می‌کنید، بستگی دارد. اما حدودا هر جلسه بین ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت زمان ببرد.

چه نواحی برای استفاده از اکسیژن تراپی مناسب است؟

اکسیژن تراپی از جمله عمل‌های زیبایی محسوب می‌شود که هم‌زمان قابل اجرا برای هر دو ناحیه صورت و گردن می‌باشد و پاکسازی و جوانسازی پوست در این نواحی را به بهترین شکل ممکن برای شما فراهم می‌کند.

امتیاز بدهید
الهه فلاحی
الهه فلاحی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با دکتر تفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *