هزینه برداشتن خال با دستگاه

هزینه برداشتن خال با دستگاه

در گذشته یکی از جنبه های زیبایی صورت، وجود خال بوده است ولی امروزه همه به دنبال برداشتن این خال ها هستند. از روش‌های رایج آن، برداشت خال با دستگاه آر اف می باشد اما یکی از مهمترین سوالاتی که برای افردای که هدف برداشت خال را دارند، ایجاد می شود؛ بحث هزینه برداشتن خال است. نمی توان به طور کلی قیمت برداشت خال را به صورت دقیق تعیین کرد؛ چرا که به عوامل مختلفی بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم به عوامل موثر در هزینه برداشت خال به خصوص هزینه برداشتن خال به روش آر اف سرجری که به تازگی محبوب شده است، اشاره کنیم.

هزینه برداشتن خال با دستگاه

عوامل تاثیر گذار در هزینه برداشتن خال

همان طور که می دانید در بیشتر مواقع، برداشت خال یک عمل زیبایی محسوب می شود به همین دلیل متاسفانه بیمه های درمانی هزینه آنرا تقبل نمی کنند. اما برداشت خال در بعضی مواقع هم جنبه ی درمانی دارد مثلا در برداشتن خال های سرطانی که در اینگونه موارد ممکن است بیمه های درمانی، بخشی از هزینه برداشت خال را به عنوان یک جراحی سرپایی به عهده بگیرند. عوامل مختلفی ممکن است روی تعیین هزینه برداشت خال تاثیر بگذارند ازجمله نوع، اندازه و عمق خال، محل قرارگیری آن، تعداد جلسات مورد نیاز، روش برداشتن خال و پزشکی که برای انجام این کار به او مراجعه میکنید که در مورد هرکدام در این مقاله توضیح بیشتری ارائه می دهیم.

عوامل تاثیر گذار در هزینه برداشتن خال
  1. نوع، اندازه و عمق خال

خال های معمولی در واقع مجموعه ای از سلول های دارای رنگدانه می باشد که بر روی پوست تشکیل می شود. عمدتا خال های مادر زادی هستند و در بعضی از افراد تا سن 40 سالگی خود به خود این خال ها از بین می روند. بعضی از انواع خال های گوشتی به دلایل ژنتیکی به وجود می آیند و بعضی از این انواع خال ها اکتسابی هستند که در اثر عوامل مختلف مثلا اختلالات هورمونی ایجاد می شوند. خال هایی که ظاهر غیر طبیعی دارند ممکن است سرطانی باشند. اکثر خال ها مشکلی به وجود نمی آورند، اما بعضی از خال ها حتما باید برداشته شوند چرا که موجب ایجاد مشکلاتی می شوند.
هرگونه تغییر در شکل، اندازه و رنگ خال ها، باید تحت نظر قرار بگیرد. در برخی از موارد امکان دارد که پزشک شما از بافت خال نمونه برداری کند تا مورد آزمایش قرار بگیرد. همین نمونه برداری هزینه های جداگانه ای برای شما خواهد داشت که جدا از هزینه برداشت خال است. اگر در این آزمایشات موارد مشکوکی مشاهده شود، باید با دقت و مهارت بیشتری برای برداشت اینگونه خال ها اقدام شود. بنابراین برداشت خال هایی که جنبه ی زیبایی دارند با برداشت خال هایی که جنبه درمانی دارند ممکن است برای فرد هزینه های متفاوتی در بر داشته باشد.

اندازه و تعداد خال ها هم در هزینه برداشت خال تاثیر می گذارند؛ هرچه که اندازه خال ها بزرگتر باشد، هزینه برداشت آن بیشتر می شود و از طرفی تعداد بیشتر مطمئنا در هزینه عمل تفاوت ایجاد خواهد کرد.
عمق خال هم در تعیین هزینه برداشت خال تاثیرگذار است. بعضی از خال سطحی تر هستند و فقط لایه های سطحی پوست را درگیر کرده اند ولی خال های عمقی تر نیاز به مهارت بیشتری برای برداشتن دارند که همین مسئله در قیمت خال تاثیر می گذارد.

  • محل قرار گیری خال

خال ها بر روی پوست در نقاط مختلف از جمله صورت، دست و پا ها و یا سایر نقاط بدن و بیشتر در قسمت هایی که  در تماس مستقیم با نور آفتاب می باشد، به وجود می آید. همان طور که گفتیم بسیاری از خال ها نیازی به برداشته شدن ندارند. اما مثلا خال هایی که روی صورت هستند برای بسیاری از نظر ظاهری و زیبایی آزاردهنده هستند و تمایل دارند برداشته شوند. همین خال ها نیاز به مهارت بیشتری برای برداشتن دارند؛ چرا که کوچکترین اشتباه در جراحی، باعث می شود که رد خال باقی بماند و در صورت ظاهر زشتی را ایجاد کند. به همین دلیل ممکن است هزینه برداشت خال صورت نسبت به سایر قسمت های بدن بیشتر باشد.

  • روش های برداشت خال

به طور کلی به دو روش جراحی و غیرجراحی می شود خال ها را برداشت. در روش جراحی، تمام خال با تیغ جراحی برداشته می شود جای آن بخیه می‌شود. به همین دلیل احتمال بازگشت آن کم است. به دلیل  تهاجمی بودن این روش و عوارضی که دارد و همین طور باقی ماندن رد خال در مواردی؛ کمتر برای مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه روش‌های غیرجراحی زیادی مرسوم شده است که بخیه‌ای روی پوست زده نمی‌شود و کم تر تهاجمی هستند. اما چون ممکن است خال به‌ طور عمقی برداشته نشود، احتمال بازگشت آن بیشتر است. جراحی ممکن است برای برداشت خال‌های مادرزادی یا خال‌هایی که وسعت خیلی زیادی دارند؛ امکان پذیر نباشد؛ از طرفی خال‌هایی که احتمال سرطانی بودن دارند؛ حتما باید با جراحی برداشته شوند تا بتوان ضایعه را برای بررسی به آزمایشگاه فرستاد.
انتخاب بین روش جراحی یا غیرجراحی به‌عهده پزشک و با توجه به نوع خال است. پس مسلما انتخاب روش برداشت خال، تاثیرگذار ترین عامل بر روی قیمت آن است.

هزینه بهترین روش برداشتن خال

در حال حاضر روش آر اف سرجری بهترین روش برداشت خال است. در این تکنولوژی، با برخورد امواج رادیوفرکانسی (RF) با پوست، آب میان بافتی تبخیر می شود؛ پس به بافت پوست آسیبی وارد نمی شود و اسکاری باقی نمی گذارد. در مدت کوتاهی انجام می گیرد و دوره ی نقاهت کوتاهی دارد. این روش یک جراحی سرپایی بدون خونریزی و درد است. هزینه برداشت خال با روش آر اف سرجری با توجه به تاثیر بالا و عوارض کم این روش بسیار مقرون به صرفه است.

  • کلینیک و پزشک

هر چه که کلینیکی که به آن مراجعه می کنید مجهزتر و با امکانات بیشتر و مدرن تری باشد؛ حتما در هزینه برداشت خال تاثیر می گذارد. اما باید در نظر گرفت، روش های درمان دائما به روز می شوند و تکنولوژی های جدیدتر معمولا تاثیر گذاری بیشتر و عوارض کمتری دارند. بنابراین صرف هزینه های بیشتر و در عوض دریافت امکانات بهتر درمانی کاملا از نظر اقتصادی به صرفه است.

از طرفی برداشت خال ممکن است در هر مرکزی و توسط هر فردی انجام گیرد. بسیاری از این افراد دانش و مهارت کافی برای انجام این عمل را ندارد. با بافت خال های مختلف آشنایی ندارند و صرفا مانند یک اپراتور با دشتگاه مورد نظر کار می کنند. اما در صورت انتخاب یک پزشک متخصص پوست که کاملا با روش انجام عمل و نوع بافت خال آشنایی داشته باشد؛ عوارض ناشی از این عمل را به شدت کاهش می دهد. پس مطمئنا انتخاب پزشک متخصص پوست که مهارت و تجربه بالایی داشته باشد؛ در هزینه برداشت خال تاثیرگذار خواهد بود.

  • تعداد جلسات لازم

همان طور که گفتیم هزینه برداشتن خال با بسته به تعداد و نوع خال متفاوت است. اما معمولا بیشتر خال های معمولی در یک جلسه برداشته می شوند و نیازی به جلسات بعدی نیست. اما ممکن است تعداد خال ها زیاد باشد و یا عمق زیادی داشته باشد، که باز هم با نظر پزشک متخصص ممکن است چند جلسه برای بیمار تعیین شود. بنابراین تعداد جلسات مورد نیاز هم در قیمت خال تاثیر می گذارد.

هزینه برداشت خال در کلینیک دکتر تفت

در حال حاضر در کلینیک دکتر تفت خدمات مربوط به برداشت خال انجام نمی شود.

برداشت خال گوشتی800.000 تومان
برداشت خال سطحی300.000 تومان
برداشت اسکین تگ200.000 تومان

سخن آخر درباره هزینه برداشتن خال

همان طور که گفتیم هزینه برداشت خال به عوامل زیادی بستگی دارد از جمله نوع خال، محل قرارگیری آن، روش برداشتن خال و پزشکی که برای انجام این کار به او مراجعه می کنید، به همین دلیل توصیه میشود که برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، در یک جلسه مشاوره رایگان شرکت کنید تا با معاینه اولیه و مقدماتی که از خال صورت میگیرد، هزینه به صورت تقریبی برآورد شده و به شما اعلام شود.

پرسش و پاسخ درباره هزینه برداشتن خال:

هزینه برداشتن خال با لیزر چقدر است؟

هزینه برداشت خال با لیزر هم به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله نوع و تعداد خال، اندازه خال، و تعرفه کلینیک و دستگاه مورد استفاده.

3.9/5 - (130 امتیاز)
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *