- برداشت خال با آر اف چگونه انجام میشود؟
- علت ایجاد خال
- کاربردهای دستگاه آر اف سرجیکال
- مراقبتهای بعد از برداشتن خال با آر اف
- آیا برداشتن خال با آر اف دردناک است؟
- عوارض ناشی از برداشتن خال با روش آر اف
- چه مدت پس از برداشتن خال با آر اف پوست ترمیم میشود؟
- مزایای برداشتن خال با آر اف
- آیا برداشتن خال با آر اف در دوران حاملگی خطرناک است؟
- نتیجهی عمل برداشتن خال با کاریو چه مدت بعد نمایان میشود؟
- هزینه برداشتن خال با دستگاه آر اف
- پرسش و پاسخ در مورد برداشتن خال با آر اف
خالها یا بصورت مادرزادی هستند یا در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد میشوند. خالها در دو نوع دارای رنگ دانه یا بدون رنگ هستند اما در هر صورت برخی از آنها ظاهر خوشایندی ندارند. خالهای صورت همیشه یک عضو اضافی در صورت حساب میشوند اگر از آن دسته از افرادی هستید که یکی از دغدغههای شما داشتن خال صورت است و تمایل دارید اقدام به برداشتن خال صورت خود کنید حتما با مسائل پوست و زیبایی آشنایی دارید میدانید که درمانهای موقتی مانند استفاده از کرمپودرها در دراز مدت موجب افتادگی و چین و چروک پوست خواهد شد.
پس انتخاب تکنیکی که دائمی باشد همیشه بهترین گزینه برای رفع کردن آنهاست. بهترین و مطمئنترین تکنیک برداشت خال بدون بازگشت میتواند برداشتن خال با روش آر اف باشد. در این مقاله در مورد برداشتن خال با آر اف اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
برداشت خال با آر اف چگونه انجام میشود؟
روش آر اف تکنیکی برای از بین بردن خال و زائدههای پوستی میباشد. این روش درمانی موثر و سریع برای رفع نقاط خال مثل پوستی است که توسط پزشک زیبایی و یا متخصص پوست و مو انجام میشود. پایه و اساس این تکنیک استفاده از امواج رادیویی با فرکانس بالا (4.0 مگا هرتز) و ایجاد گرمای کم توسط الکترودهای میکروفیبر است.
این تکنیک معمولا برای رفع کردن خالهایی انجام میشود که برجسته هستند و از سطح پوست بالاتر قرار دارند. همینطور در این روش شما این امکان را دارید که خالهایی که تکثیر شونده هستند را به طور کامل از بین ببرید. این روش بدون اعمال هیچ فشار یا دخالت فیزیکی انجام میشود. در این روش پزشک پوست اطراف خال را با سرنگی بسیار نازک بی حس خواهند کرد.
خال توسط دستگاه الکترود حلقهای رادیو سرجری تراشیده میشود. توجه کنید که بعد از برداشتن خال به مدت 1 هفته الی 10 روز در محلی که خال برداشته شده است پوست اندازی شروع میشود که با گذشت زمان پوست به حالت طبیعی بر میگردد. این روش بدون خونریزی و با حداقل درد نسبت به دیگر روشها انجام میشود. گرمای ایجاد شده در این تکنیک برای کنترل خونریزی مفید است.
همینطور توجه داشته باشید که گرمای این امواج رادیوئی به اندازه ای نیست که روی پوست سوختگی ایجاد کند و بعد از انجام آن کمترین اثر از جای آن روی پوست باقی خواهد ماند. علاوه بر این در این تکنیک تنها لایه برجسته خال که از سطح پوست بالاتر است برداشته خواهد شد و امکان فرو رفتگی جای خال کم است.
علت ایجاد خال
بیشتر خالها تجمع سلولهای رنگدانهای به نام ملانوسیت میباشند. درون ملانوسیتها مادهی رنگی به نام ملانین ساخته میشود و رنگ تولید شده موجب رنگی شدن سلولهای ملانوسیت میشود. توزیع و فراوانی ملانوسیتها تعیین کننده رنگ پوست است.
تجمع بیش از اندازه ملانوسیتها در مساحت کوچکی از پوست موجب ایجاد خال میشود. گاهی این تجمع با بالا آمدن پوست همان ناحیه همراه میشود که نتیجهی آن خال برجسته یا همان خال گوشتی میباشد.
کاربردهای دستگاه آر اف سرجیکال
دستگاه آر اف سرجیکال دارای کاربردهای متفاوتی میباشد که به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
- در حوزهی زیبایی و پوست برای برداشتن خالهای سطحی و جراحیهای خفیف
- برداشتن خالها و آکنههای مادرزادی پوست
- لیفت صورت
- برداشتن زگیل، میخچه، تودهها و برآمدگیها
- رفع اسکارهای عمیق پس از زخم، آبله مرغان
- عمل زیبایی پلک چشم
- جراحی فک و دهان
- تومورهای پوستی
- از بین رفتن خالکوبیهای سنتی و تاتو
- مو زدایی و از بین بردن موهای سفید
- اصلاح نوک بینی
- پیوند پوست و برداشت بافت
و بسیاری از موارد دیگر که با استفاده از این تکنیک درمان و از بین خواهد رفت.
مراقبتهای بعد از برداشتن خال با آر اف
در این بخش قصد داریم به بیان مراقبتهای بعد از برداشتن خال با آر اف بپردازیم و دستورالعملهای مراقبتی را پیشنهاد دهیم. از جمله این دستورالعملها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- یکی از مراقبتهای پس از برداشتن خال با آر اف، عدم باز کردن پانسمان محل تحت درمان است. در واقع پس از انجام آر اف به مدت ۴۸ ساعت از باز کردن پانسمان پرهیز کنید.
- از مراقبتهای دیگر پس از برداشتن خال با آر اف عدم تماس محل تحت درمان با آب خواهد بود. در حقیقت پس از ۷۲ ساعت از تماس محل مورد نظر با آب پرهیز کنید. لازم به ذکر است که از انجام شنا و رفتن به استخر به شدت خودداری کنید.
- پس از انجام آر اف، دستورات پزشک را به خوبی و به صورت مرتب اجرا کنید. پزشک معالج با توجه به نوع عارضه و شدت آن دستورالعمل هایی تحت مراقبتهای پس از برداشتن خال با آر اف تجویز خواهد کرد که میتوان به مصرف آنتی بیوتیکها، پمادهای ترمیم کننده و … اشاره نمود، در نتیجه بهتر است آن ها را متناسب با دستور پزشک انجام دهید.
- پس از انجام این تکنیک به مدت 1 هفته از قرار گرفتن برابر نور خورشید خودداری کنید. انجام آر اف موجب تحریک پوست خواهد شد. در نتیجه التهاب، قرمز شدن، سوزش و خارش از عوارض آن میباشد. قرار گرفتن در معرض نور خورشید به تشدید این عوارض کمک شایانی میکند. توجه داشته باشید که از مصرف کرمهای ضد آفتاب فاقد الکل غافل نشوید.
- از دیگر مراقبتهای پس از برداشتن خال با آر اف عدم استفاده از انواع لایه بردارها است. استفاده از لایه بردار ها تا ۷۲ ساعت پس از انجام آر اف برای برداشتن خال ممنوع میباشد؛ زیرا روند بهبود و همینطور درمان را کند می کند.
- پس از برداشتن خال با آر اف به تغذیه خود توجه کنید. در این ایام از مصرف آب و آب میوههای طبیعی غافل نشوید. در طول روز حتما ۸ لیوان آب مصرف کنید.
آیا برداشتن خال با آر اف دردناک است؟
این تکنیک درمانی زیاد دردناک نیست. پزشک با استفاده از داروهای بی حسی ناحیه تحت درمان را بی حس خواهد کرد. با شروع اثر داروی بی حسی بیمار هیچ دردی را حین فرایند احساس نخواهد کرد. پزشک پیش از شروع فرایند بی حس بودن آن ناحیه را بررسی خواهد کرد.
عوارض ناشی از برداشتن خال با روش آر اف
توجه داشته باشید که بهترین تکنیک برای برداشتن خال هم امکان دارد عوارضی را به دنبال داشته باشد. پس از برداشتن خال با روش آر اف هم شاید شما در محل خال برداشته شده احساس خارش یا سوزش داشته باشید که از عوارض دستگاه آر اف بوده و برای آن توسط پزشک پماد تجویز میشود.
گاهی هم ممکن است بر روی پوست جوش ظاهر شود. لازم است توجه داشته باشید که این جوشها موقتی بوده و در مدت زمانی کوتاه از بین خواهند رفت. علت ظاهر شدن این جوشها حساسیت به پانسمان میباشد.
چه مدت پس از برداشتن خال با آر اف پوست ترمیم میشود؟
بطور کلی انتظار میرود که پوست در مدت زمان 2 الی 3 هفته بازسازی شود اما در تکنیکهایی که پوست کمتر آسیب میبیند؛ مدت زمان بازسازی به 1 هفته کاهش پیدا میکند.
مزایای برداشتن خال با آر اف
رادیو فرکانسی سرجیکال مناسبترین تکنیک برای درمان ضایعههای پوستی میباشد. محبوبیت این فناوری در میان دیگر تکنیکهای زیبایی را میتوانیم در مزایای درمان پوست با آر اف سرجیکال جستجو کنیم. مزایای برداشتن خال با آر اف سرجری عبارتاند از:
- آر اف یک تکنیک غیرتهاجمی و سریع میباشد.
- دوره نقاهت درمان با آر اف سرجیکال بسیار کوتاه بوده و فرد پس از جلسه، به سرعت بهبود مییابد.
- از تکنیکهای درمانی رادیو سرجری میتوان برای تمام قسمتهای بدن استفاده کرد.
- پس از بهبود پوست با استفاده از آر اف هیچ آثاری روی پوست به جا نخواهد ماند.
- این تکنیک بدون جراحی و خونریزی انجام میشود.
- دستگاههای آر اف سرجیکال برای درمان انواع رنگهای پوستی مفید میباشند.
آیا برداشتن خال با آر اف در دوران حاملگی خطرناک است؟
مطالعات کافی در مورد بیخطر بودن برداشتن خال با آر اف در دوران بارداری در دسترس نمیباشد. در صورتی که بیحس کننده مورد استفاده برای برداشتن خال در دوز کم استفاده شود، خطری برای فرد باردار بوجود نخواهد آورد. با این حال، مصرف دوزهای بالاتر بیحسی و استفاده از آن در طول سه ماهه اول میتواند اثرات تراتوژنیک بر روی جنین داشته باشد.
نتیجهی عمل برداشتن خال با کاریو چه مدت بعد نمایان میشود؟
بین 4 الی 6 ماه زمان میبرد تا بهبودی کامل بدست آید، اگرچه بعضی از ضایعات کوچکتر امکان دارد در کمتر از 4 هفته بهبود پیدا کند. زمان بهبودی از بیمار به بیمار دیگر فرق دارد و تا حدود زیادی به نوع پوست و ماهیت ضایعه پوستی که درمان شده است بستگی دارد.
هزینه برداشتن خال با دستگاه آر اف
برداشتن خال با آر اف (mole removal rf) یک تکنیک مقرون به صرفه است و هزینه زیادی را شامل نخواهد شد. هزینه برداشتن خال با آر اف بعد از بررسیها و معاینات لازم حضوری مشخص میشود. بنابراین برای کسب اطلاع بیشتر در خصوص هزینه برداشتن خال به یک جراح عمومی خوب مراجعه کنید.
پرسش و پاسخ در مورد برداشتن خال با آر اف
آیا برداشتن خال خطرناک است؟
خیر برداشتن خال به نوبه خود اگر تحت نظر پزشک باشد به هیچ وجه خطرناک نیست و عارضه ندارد. اما در هر صورت نیاز است قبل از برداشتن خال حتما پزشک بافت خال را از نزدیک دیده و بررسی کند.
آیا برداشتن خال عوارض دارد؟
برداشتن خال با لیزر عوارض جانبی آنچنانی ای ندارد و معمولا قرمزی و تیرگی پس از لیزر کردن بر روی پوست باقی می ماند که آن هم در گذر زمان از بین می رود. در صورت نیاز پزشک متخصص دارو هایی برای کاهش این التهاب و تیرگی پوست تجویز می کند.