- علت عفونت لب بعد از تزریق ژل
- علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل
- کبودی ناشی از عفونت لب بعد از تزریق ژل
- برآمدگی ناشی از عفونت لب بعد از تزریق ژل
- درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
- چه زمانی بعد از عفونت لب بعد از تزریق ژل به پزشک مراجعه کنیم؟
- رفع عفونت لب بعد از تزریق ژل
- جلوگیری، کنترل و درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
- مراقبت بعد از تزریق ژل لب
- عوارض و خطرات بعد از تزریق ژل لب
- پرسش و پاسخ در مورد عفونت لب بعد از تزریق ژل
عفونت لب بعد از تزریق ژل:
بر طبق آمار از هر 500 الی 2500، یک نفر دچار عفونت لب بعد از تزریق ژل میشود. به ندرت امکان بروز عفونت باکتریایی وجود دارد و بسته به شدت عفونت، احتمال بروز عوارض مختلفی وجود دارد. با وجود اینکه تزریق ژل یک روش ایمن و غیرتهاجمی میباشد اما اگر این تکنیک در کلینیکهای معتبر انجام نشود با عوارض جبران ناپذیری همچون عفونت همراه است. درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل از مهمترین مسائلی است که افراد در صورت رعایت نکات بهداشتی مراقبتی درگیر آن می شوند. در صورت بروز عفونت لب با پزشک خود مشورت کنید.
بعد از تزریق ژل لب، وجود مقداری خونریزی یا کبودی طبیعی است ولی بروز مجدد قرمزی، ورم یا درد 2 روز بعد از تزریق ژل میتواند نشاندهنده وجود عفونت باشد و ممکن است به مصرف فوری آنتی بیوتیک نیاز باشد. از آن جهت که بعضی بانوان در این رابطه اطلاعات زیادی ندارند، ما در این متن به بررسی این موضوع بسیار مهم خواهیم پرداخت. پس در ادامه با ما باشید تا در مورد عفونت لب بعد از تزریق ژل صحبت کنیم.
علت عفونت لب بعد از تزریق ژل
یکی از عوارض ژل لب که امکان دارد بروز پیدا کند، عفونت در این ناحیه است. ایجاد این عفونت دلایل مختلفی دارد که باید علت عفونت لب بعد از تزریق ژل را بررسی کرد. بعضی از مهمترین آنها به شرح زیر است:

- تزریق ژل به لب توسط افرادی که در این حوزه تجربه و مهارت ندارند.
- عدم توجه به مراقبتهای درمانی بعد از تزریق ژل
- مراجعه به کلینیکهایی که معتبر نیستند.
- حجیم کردن لب به وسیله ژلهایی که کیفیت لازمه را نداشته و استاندارد نیستند
- تزریق ژل به لب به واسطه سوزنهای غیر استریل
- لمس کردن محل تزریق با دستهای آلوده
- کشیدن سیگار و یا قلیان تا سه روز پس از تزریق ژل
- به کار بردن مواد آرایشی غیراستاندارد، مثل رژ لبهای بیکیفیت
- ابتلا به تبخال تا دو یا سه روز مانده به انجام عمل تزریق
برای جلوگیری ار عفونت در کلینیک دکتر تفت از بهترین برند ژل لب استفاده میشود.
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل عبارتند از:
قرمزی پوست | ورم |
گرمی | درد و حساسیت به لمس |
کبودی ناشی از عفونت لب بعد از تزریق ژل
کبودی میتواند یکی از علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل باشد. کبودی زمانی اتفاق میافتد که رگهای خونی بزرگتر، توسط سوزنی که برای تزریق ژل به لب استفاده میشود سوراخ شود. همیشه باید درجاتی از کبودی را انتظار داشت اما عوامل مختلفی میتوانند احتمال یا شدت این اتفاق را بالا برند و منجر به عوارض شوند.
این عوامل شامل انتخاب اشتباه پزشک، موقعیت نادرست بیمار، تکنیک نادرست یا استفاده از نوع غلطک سوزن برای تزریق فیلر یا ژل لب است.
اگرچه کبودی معمولاً یک عارضه جانبی جزئی است، اما گاهی اوقات میتواند به یک عارضه جدی تبدیل شود. در موارد نادر امکان دارد هماتوم ایجاد شود، در نتیجه یک توده سفت در زیر پوست ظاهر میشود. اگرچه این معمولاً خود به خود رفع میشود، اما در صورت اجازه پیشرفت میتواند به بافت، اعصاب و عروق اطراف آسیب برساند. در موارد دیگر، هماتومها امکان دارد آلوده و عفونی شده و نیاز به درمان بیشتر با آنتی بیوتیک یا جراحی داشته باشند.
برآمدگی ناشی از عفونت لب بعد از تزریق ژل
گلوله شدن ژل لب به دو دلیل عمده اتفاق میافتد: روش نادرست یا انتخاب نامناسب محصول. به ندرت، تودهها امکان دارد از طریق حساسیت بیش از اندازه یا واکنش آلرژیک ایجاد شوند. در بیشتر موارد، روش نادرست، مانند پر کردن یا تزریق بیش از حد، و تزریق ژل به طور سرسری مقصر است. به عنوان نمونه، اگر یک پزشک سوزن را از لب خارج کند در حالی که هنوز تزریق پرکننده را انجام میدهد، این موضوع میتواند منجر به جمع شدن مواد فیلر در لایههای سطح لب شود و تودهها و برجستگیهای ناخوشایندی ایجاد کند.
انتخاب محصول در اینجا نیز حائز اهمیت است. اگر از محصولی با گرانروی (ضخامت) خیلی زیاد استفاده شود، نتایج امکان دارد یکدست و ناهموار باشد و به مرور زمان عفونت اتفاق بیافتد. تودههای نرم کوچک لب را میتوان با ماساژ محکم از بین برد تا محصول پخش شود و ظاهر سطح، صاف شود. با این حال، تودههای سختتر نشان میدهد که امکان دارد یک واکنش آلرژیک به پرکننده رخ داده باشد.
این موضوع بیشتر در مراجعه کنندگان به سیستم ایمنی، به ویژه در افرادی که بیماریهای خود ایمنی فعال دارند، دیده میشود. پیش از اقدام به ماساژ، تجویز استروئیدها لازم است. اگر تودهها همچنان ادامه داشته باشند، لازم است ماده پر کننده با استفاده از یک ماده حل کننده به نام هیالاز حل شود.
درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
در صورتی که عفونت لب بعد از تزریق ژل شدت یابد و افراد به درد مداوم را تجربه کنند، با مراجعه پزشک یا پیروی از تکنیکهای زیر میتوانند عفونت لب بعد از تزریق ژل را بهبود دهند.

مصرف آنتی بیوتیک
مصرف آنتی بیوتیک یکی از تکنیکهای درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل است که حتما باید تحت نظر پزشک مصرف شود. در بعضی اوقات برای پیشگیری سریعتر از گسترش عفونت، از آمپولهای آنتی بیوتیکی استفاده شود. از انواع مختلف عفونت بعد از تزریق ژل میتوان به عفونت باکتریایی، عفونتهای قارچی یا ویروسی اشاره نمود.
مصرف آنزیم هیالورونیداز
معمولا هیالورونیداز به حل شدن ژلهای اسید هیالورونیکی که بعد از تزریق ژل منجر به انسداد عروق یا آلودگی لب شدهاند کمک بسیاری میکند که در اکثر اوقات این دارو در کنار آنتی بیوتیکها تجویز میگردد. بعضی از افراد به هیالورونیداز حساسیت دارند به همین دلیل قبل از تجویز، آن را روی بازوی خود آزمایش میکنند.
رعایت بهداشت فردی
معمولا عفونت لب بعد از تزریق ژل به دلیل رعایت نکردن بهداشت است. شستن صورت با محلولهای ضد باکتری با صلاحدید پزشک و شستشو مرتب دستها به جلوگیری و درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل کمک خواهد کرد.
چه زمانی بعد از عفونت لب بعد از تزریق ژل به پزشک مراجعه کنیم؟
در صورت مشاهده علائم عفونت لب باید سریعا به پزشکی که درمان ژل لب را انجام داده، مراجعه کنید. پزشک یک معاینه فیزیکی از شما به عمل میآورد تا مکان تزریق را برای هر نوع عفونتی بررسی نماید. از شما در مورد اینکه چه مدت است تزریق را انجام دادهاید نیز میپرسند، زیرا میتواند در تشخیص نوع عفونت کمک کند. اگر نمیتوانید به پزشکی که تزریق را برای شما انجام داده مراجعه کنید، پزشک عمومی خود را ملاقات کنید.
رفع عفونت لب بعد از تزریق ژل
بی شک همه افراد از داشتن لب های خوش فرم لذت می برند و علاقه دارند برای تزریق ژل اقدام نمایند. اما پیش از هر چیز اگر دارای حساسیتهای پوستی هستند، پزشک خود را مطلع کنید تا با تجویز یا تزریق دارو از بروز عفونت لب بعد از تزریق ژل جلوگیری به عمل آورد. حال اگر بعد از تزریق، باکتری یا قارچ های مزاحمی موجب حساسیت موضعی در لب و اطراف آن شده باشد پزشک یا جراح با روش های درمانی مناسب و کوتاه مدت به رفع عفونت لب بعد از تزریق ژل و برگشت سریع به حالت طبیعی خواهد پرداخت. بعضی از این تکنیکهای رفع عفونت لب بعد از تزریق ژل عبارتند از:

- تمیز نگه داشتن نواحی عفونتی
- استفاده از پماد موضعی
- پوشاندن با گاز استریل
- تجویز انتی بیوتیک خوراکی
- مصرف داروی هیالورونید
- تزریق آنتی بیوتیک
- خالی کردن عفونت ناحیه مورد نظر
جلوگیری، کنترل و درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
این اتفاق در صورتی خواهد داد که به موقع به پزشک متخصص مراجعه نشده و در زمان مناسب اقدام به درمان و پیشگیری از عفونت نشود. یکی از راههای پیشگیری از عفونت در ناحیه لب پس از تزریق فیلر، به پیش از تزریق فیلرها بر میشود. قبل از انجام تزریق، پزشک متخصص برای شما یک جلسه مشاوره را در نظر میگیرد و در آن جلسه تمامی اطلاعات مربوط به شرایط فیزیکی شما، حساسیتها و بیماریهایی که دارید را از شما دریافت میکند.
اطلاعاتی که شما درباره داروهای مصرفی خود به پزشک میدهید بسیار حائز اهمیت میباشند زیرا برخی از داروها هستند که امکان دارد خون شما را بعد از انجام تزریق ژل غلیظ و منعقد کنند. عدم مصرف این داروها در جلوگیری از بروز عوارضی مانند عفونت در ناحیه لب تاثیر مثبتی خواهند داشت. طبق این اطلاعات، پزشک متخصص تصمیم میگیرد که چه میزان و از کدام نوع ژل برای شما در طی عمل زیبایی تزریق ژل استفاده کند تا حساسیتهای آلرژیک بعد از انجام عمل زیبایی تزریق فیلر برای شما رخ ندهد.
پزشک باید درباره تمیز بودن و استریل بودن سرنگهای تزریق ژل اطمینان داشته باشد و به هیچ عنوان نباید از سرنگهای استفاده شده و یا آلوده استفاده کند. همینطور محیط کلینیک زیبایی و تمامی تجهیزاتی که برای تزریق ژل مورد استفاده قرار میگیرند، باید کاملا استرلیزه و بهداشتی باشند تا مراجعهکنندگان دچار عوارض ناشی از غیر بهداشتی بودن محیط نشوند.
مراقبت بعد از تزریق ژل لب
مراقبت های بعد از تزریق ژل لب:

- به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت از نوشیدن مایعات و غذاهای خیلی گرم پرهیز کنید.
- در صورت مشاهده کبودی کمپرس سرد کنید، یعنی یخ را بگذارید و بردارید و این کار را چند بار تکرار کنید.
- روزانه چند بار لبهای خود را با پماد تجویزی توسط پزشک معالج چرب کنید.
- از ماساژ شدید منطقه تزریق پرهیز کنید.
- در صورتی که در منطقه تزریق یا مناطق اطراف درد شدید یا تغییر رنگ پوست احساس کردید به پزشک معالج خود اطلاع دهید.
عوارض و خطرات بعد از تزریق ژل لب
- عوارض جانبی انواع فیلر موقتی هستند و تنها چند روز زمان میبرد. در ادامه از عوارض این تزریق نام خواهیم برد.
- خونریزی از محلهای تزریق
- تورم و کبودی
- قرمزی و حساسیت در محل تزریق
- فعال شدن مجدد زخمهای سرد یا تاولهای تب لبها یا قسمت اطراف لبها
عوارض جانبی یا خطرات جدیتر ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- تورم یا کبودی شدید و طولانی مدت از یک هفته تا ۱۰ روز
- عدم تقارن لب (قسمتهایی از لبها اندازههای متفاوتی دارند)
- برآمدگی و بینظمی در لبها
- عفونت
- تزریق به رگ خونی، موجب از بین رفتن بافت میشود
- واکنش آلرژیک که موجب قرمزی، تورم یا خارش اطراف لب میشود
- در صورتی که دچار تورم شدید یا تب شدید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید و با او مشورت کنید.
پرسش و پاسخ در مورد عفونت لب بعد از تزریق ژل
آیا تزریق ژل خطرناک میباشد؟
یک روش و مطب معتبری را برای تزریق ژل انتخاب کنید و درمانتان توسط یک پزشک باتجربه انجام شود، خطرات ناشی از تزریق ژل به حداقل خواهد رسید.
5 پاسخ
من ده روزه ژل لب تزریق کردم ورمش خیلی کم شده ولی هم گوله شده هم پوست اطراف لبم یهویی مثلا از صبح تا شب دو بار با فاصله بشدت قرمز میشه و میسوزه ده دقیقه ای میسوزه منم هی ابزسرد میریزم تاذاروم میشه بعد هم با پماد موپیروسین چرب میکنم بنظر شما برم دکتر
سلام خوبين؟ حالا بهتر شدين؟ منم همينطور شدم واقعا نميدونم چيكار كنم
نه چرککرده و عفونت بدجور اوضاع لبم خراب شده
من دوماه یک سی سی ژل روفیل زدم تا چند روز پیش همش ورموالتهاب داشت بدون هیچ جذبی سه روز پیش یهو عفونت کرد ودونه چرکی نمایان شد رو لبم رفتم دکترم وکلی بهم چرکخشک کن قرصی و امپول دادن ولی فعلا تاثیری نداشته نمیدونمیجادخوندم ممکنه اسکار لب بشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
سللم ببخشید شما خوب شدین؟